Bartınlı Ali Eren Üstünsoy Hava harp okulundan birincilikle mezun oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığındaki Diploma ve Sancak Devir Teslim Törenine katılarak mezun olan genç teğmenlere hitap etti. Mili savunma üniversitesi Hava Harp Okulunu 1. olarak bitiren Bartınlı Ali Eren Üstünsoy, diplomasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Yeşilyurt’taki Hava Harp Okulunda düzenlenen törende; 240'ı Türk vatandaşı, 12'si de dost ve kardeş ülke vatandaşı olmak üzere toplam 252 öğrenci diplomalarını aldı.

Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu! Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu!

"Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Genç teğmenlerimize bundan sonraki iş ve aile hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç teğmenler için "Hudutsuz göklerin pervasız kartalları olarak çelikten kanatlarıyla ülke savunmasına eşsiz katkılar sunan havacılarımızla gurur duyuyoruz. Okulumuz mezunlarından 144 gencimiz, şu an pilot olarak görev yapıyor; 255 teğmenimizin pilotaj eğitimi ise hâlihazırda devam ediyor. Sizler de bugün itibarıyla bu büyük aileye iştirak ederek gücümüze güç katıyorsunuz.” dedi.

Törende, okul birincisi Teğmen Ali Eren Üstünsoy, diplomasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. 

Editör: U. G.