Bakacakkadı Belediyesi ile Disk Genel -İş Sendikası arasında 18 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla tamamlandı. Disk Genel -İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu  ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’ne göre, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile daimi işçi statüsüne geçen 18 işçinin maaşlarına ortalama %74 zam yapıldı. 
Disk Genel -İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ile Bakacakkadı Belediye Personel Müdürü Uğur Demirel Bakacakkadı Belediye Personel Sendika Temsilcisi Recai Aydemir'de hazır bulunduğu törende imzalanan Toplu İş Sözleşmesi , en düşük ücret 27 bin bin liraya ulaştı. 

ENFLASYONİST ORTAMIN SON BULUP, ARKADAŞLARIMIN KAZANIMLARININ KALICI OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Oktay ALBUZ, “Ülkedeki ekonomik koşullar malum. Yaşanan hayat pahalılığı herkesin, tüm hesaplarını yeniden yapmasını gerektiriyor. Biz de hem Belediyemizin mali dengesini korumak, hem de çalışanlarımızı insanca yaşayabilecekleri bir ücret düzeyine çıkarabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Arkadaşlarımız kılı kırk yaran bir titizlikle hesaplamalar yaparak, sendikamızla, bir ortak noktada buluştu. Çalışanlarımıza nefes aldıracak bir ücret düzeyine ulaştığımızı düşünüyorum. Enflasyonist ortamın son bulup, arkadaşlarımın kazanımlarının kalıcı olması en büyük dileğim. Umarım ülkedeki ekonomik gelişmeler bu yönde olur.” dedi. 

Çaycuma Belediyesi personel alımı yapacak! Çaycuma Belediyesi personel alımı yapacak!

GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN BAKACAKKADI’YA HİZMET EDEN ARKADAŞLARIMIN EVLERİNE HUZUR İÇİNDE DÖNMESİ EN BÜYÜK DİLEĞİM
Belediye olarak  bir büyük aile olduklarını da söyleyen Başkan Oktay ALBUZ, “ Bakacakkadı’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben tüm arkadaşlarımdan Bakacakkadı’yı çok daha ilerilere taşıma arzusuyla görev yapmalarını istiyorum. Bunu başardığımız zaman, Bakacakkadı çok daha iyi yerlere gelecek. Bu da hepimizin gururu olacak. Gece, gündüz demeden Bakacakkadı’ya hizmet eden arkadaşlarımın evlerine gülen bir yüz ve huzur içinde dönmesi en büyük dileğim. Bu sözleşmenin böyle bir sonuç doğurduğunu düşünüyorum. Disk Genel -İş sendikamızın değerli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başta çalışanlarımız olmak üzere tüm Bakacakkadı’ya hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek tamamladı.

Editör: Bekir Ekici