Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette Başkan Demir tarafından; Dünyadaki mevcut konjonktürün Türkiye’ye yansımalarından ve BAKKA bölge planından yola çıkarak Endüstri 4.0’ın etkileri, AB Yeşil Mutabakatı- Paris İklim Anlaşması, ABD-ÇİN Ticaret Savaşları, Aktif Bölgesel Çatışmalar, İK Yetkinliği Gelişimi, AR-GE, İnovasyon Ekosistemi, Yapısal Reformlar, Enflasyon, Dış Ticaret Açığı ve Borç Stoku, Zonguldak’ta Mevcut Sektörlerde Derinleşme, Sektörel Çeşitlilik, Yaşam Kalitesi Gelişimi, Güç Birliği ve Lobi, Zonguldak İl – İlçe Sege Verileri, Bölgedeki Güçlü Sektörler ve Kuruluşlar, Filyos Projesinin Bölgeye sağlayacağı avantajlar ile ZTSO tarafından takip edilen projelerin anlatıldığı bir sunum yaptı.

Başkan Demir’in sunumu sonrasında, Genel Başkan Ali Babacan tarafından hazirun’a Deva Partisi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Demir, ZTSO’ nın önderliğinde İlçe odaları ile birlikte hazırlanan “Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası ve Siyasetten Beklentileri” ile “BAKAP “raporunu Genel Başkan Ali Babacan ve Milletvekili Adayı ile paylaştı.

Başkan Demir, Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a, Milletvekili Adayı Sayın Doğa Şanlıoğlu’na, İl ve İlçe Başkanı ile İl – İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine seçim sürecinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi temennisinde bulundu ve kendilerine başarılar diledi.