Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Meclisİ Grup Başkan vekili ve belediye başkan aday adayı Atınç Kayınova, CHP il binasına gelerek, Devrim Dural ve yönetim ile görüşmeler yaptı. 

Görüşme sonrası Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kayınova, Zonguldak Belediyesi'nin yozlaştığını ifade ederek şu ifadeleri kullandı; "Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı için bugün çok önemli bir gün. bütün ilçe belde belediye başkan aday adaylarımız burda. Burdur ve Tekirdağ'dan gelen iki milletvekilimizle birlikte bir tanışma, neden aday olmayı oldunuz? Neyi yapmayı planlıyorsunuz? Sürecin demokratik bir şekilde olgunlaşması ve en doğradığın ortaya çıkması adına neler yapabiliriz! şeklinde bir  üçlü soru  üstünden bir sohbet ettik. Bugüne kadarki bilgi birikimimizi konuştuk. On yıldır biliyorsunuz meclis üyesiyim. Hem belediye bizdeyken hem de muhalefetteyken bu şeyi yaptık.  Yaşadıklarımızı, verdiğimiz mücadeleyi doğruları, yanlışları tabii kendi açımızdan bunları sayın milletvekilleriyle Zonguldak adına, Cumhuriyet Halk Partisi adına, Zonguldak halkı adına paylaştık burada hem gerçek verileri Zonguldak Belediyesi'nin nasıl yönetildiğini, gerek ekonomik boyutta, gerek sosyal boyutta, Zonguldak Belediyesi'ndeki çökmeyi yozlaşmayı aktardık. 

Yıldırım; "İlk yapıldığı yıllarda sanayi amaçlı yapılmış ve taşımacılıkta kullanılmıştır" Yıldırım; "İlk yapıldığı yıllarda sanayi amaçlı yapılmış ve taşımacılıkta kullanılmıştır"

Oradaki personelden itibaren herkesin bütün çalışanların motivasyonunu arttırmak içim toplu bir maç verecek. Biz metodolojiyle birlikte ve biliyorsunuz halk sağlığı bilim uzmanıyım ben. Sayın belediye başkanımıza bunu çok çok sık sık kullanıyoruz. On yıldır belediye meclis üyesi olarak. İyi bir görüşme oldu. Net bir görüşme oldu. Benim için olumlu bir görüşme oldu. 

 Zaten ön seçimimi il başkanım, Sayın Devrim Dural ilan etti. Onunla ilgili  tabii yönetimin yönetiminin böyle bir tasarrufun olduğunu aktardık. Bunu da genel merkeze hatta söyledi. Oradan herhalde genel merkezden bir son görüş geldikten sonra bu oluşacaktır. Ama zaten anketlerde yürüyor. Yürüyen anketlerle ilgili süreç ilerliyordu. Ön seçimde de öğrenebildiğim kadarıyla üç ya da dört adayca bu ön seçim süreci yaşanacak."

Editör: Melisa Sapaz