15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bisiklet turu gerçekleştirildi.Kozlu Gençlik Merkezi önünden başlayan bisiklet turu Zonguldak valilik binası önünde son buldu.   

Alaplı Belediyespor Çilimli Belediyespor’u geçti! Alaplı Belediyespor Çilimli Belediyespor’u geçti!

Gerçekleşen bisiklet turunun ardından Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş tarafından  sporculara günün anısına katılım belgesi ve madalya  verdiler.    
Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turu sonrasında açıklamada bulunan Hakan Yüksel: “Genç Haftası kutlamalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çok yoğun bir kutlama programımız var. 15 Mayıs'ta başlayan etkinliklerimiz her gün devam ediyor. Bunların haricinde de gerçekten üst düzey yoğun programlarımız var. Gençlerimize yönelik onların yoğun bir şekilde bu bayramımızı onlara armağan edilen bu bayramı kutlamaları için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bisiklet turumuzda bunlardan bir tanesiydi. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Yirmi birine kadar bu programla devam edecekler. Pazar günü doğa yürüyüşümüz var. Orada da çok farklı etkinliklerin düzenleneceğiz eğlencenin olduğu yarışmaların olduğu bir program olacak. Vatandaşlarımızı bekliyoruz. İnşallah hak ettiği şekilde haftayı tamamlar kazasız belasız bitiririz."

Editör: Melisa Sapaz