Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde çeşitli sebeplerden dolayı yaşanan otopark sorunu, bir türlü çözüme kavuşmuyor.

Alaplı, Ankara TKİ ile 1-1berabere kaldı... Polatlı 3. Lig’de! Alaplı, Ankara TKİ ile 1-1berabere kaldı... Polatlı 3. Lig’de!

423 yataklı hastane inşaatının başladığı günden beri otopark yapımı için Kız Meslek Lisesi ve Yayla Okulunun yıkımı gündeme gelmiş ancak mahkeme yıkıma izin vermemişti.

Otopark yetersizliği nedeniyle hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarının yol kenarlarına park ettikleri araçlar, trafik akışını zorlaştırmaya başladı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar acilen bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

Hastanenin yanı başında otopark olmasına rağmen vatandaşlar otopark ücreti vermemek için yol kenarına park edince ambulanslar da geçişlerde zorluk yaşıyor.

Hergün hastane çevresindeki yolları kullanmak zorunda olan ve hastaneye hastasını getiren Zonguldaklılar yolların otopark olarak kullanılmasına tepki göstererek “Otopark yapmadınız en azından olan otoparkların kullanılması için denetimleri sıklaştırın” dedi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve Zonguldak Belediyesi ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi yönetiminin konu hakkında ortak adım atması bekleniyor.

Editör: U. G.