Uzman Çavuş Murat Doğan ölü bulundu! Uzman Çavuş Murat Doğan ölü bulundu!
CHP’de daha önce yapılan Zonguldak Belediye Başkanlığı için anketin ardından 7 aday adaylı ön seçim kararı alınmıştı. Alaborina Restaruant’ta devam eden ön seçim yoğun bir katılım ile devam ederken sonuçların açıklanması ile Zonguldak Belediye Başkan Adayı da kesinleşecek.
Konu ile ilgili Z HABER’e konuşan Osman Zaimoğlu “Biz bugün için adayımız diyoruz. 31 Mart 2024  tarihinde Zonguldak'ın Belediye Başkanı bu salonda şu anda.” diyerek şu ifadeleri kullandı.
“Öncelikle bugün yapılan ön seçim belediye başkanı adayımız belirlenecek. Biz bugün için adayımız diyoruz. 31 Mart 2024  tarihinde Zonguldak'ın Belediye Başkanı bu salonda şu anda. Değerli üyelerimiz çok yoğun bir katılımla oylarını gelip kullanıyorlar. Çok güzel bir birlik beraberlik içerisinde ve kardeşlik içerisinde demokratik haklarını kullanıyorlar. Biz de onlara elimizden geldiğince  yönetim ekibi olarak  yardımda bulunuyoruz. Çok nefis ve güzel bir ön seçim oluyor. Zaten Cumhuriyet Partisi demokrasinin kalesi.
Bugün şimdi saat beşte sandıklar kapanacak. Oy sayımına geçeceğiz. Tek tek, tane tane doğru bir şekilde sonuçları ortaya koyacağız tabloda aday adayının en çok oy alanı belediye başkan adayınız olarak kesinleşmiş olacak”
Editör: Şeyma Kaya