Melih Kaya, Yunus Emre Yüksel ve İsmail İnam hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ilk yarıda her iki takım sahada iyi bir performans ve arada yaşanan kısa tartışmalarla birlikte ilk yarı 0-0 tamamlandı.

Yüksel Yıldırım; "Zonguldakspor'dan Kömürspor'a!" Yüksel Yıldırım; "Zonguldakspor'dan Kömürspor'a!"

İkinci yarıda ise skor aynı şekilde devam ederken, karşılaşmada her iki takımdanda gol sesi gelmedi. Karşılaşmanın 90 dakikası normal şekilde tamamlanırken, maçın orta hakemi Melih Kaya, 6 dakikalık duraklama dakikalarını işaret etti.

Karşılaşma 0-0'lık skor devam ederken, duraklama dakikalarında da skor değişmedi.  
Karşılaşmanın orta hakemi Melih Kaya maçın son düdüğünü çalmasının ardından iki takım oyuncuları tekme, tokat ve yumruklarla bir birine girdi. 

 Polis ekipleri ve her iki takımın teknik heyetinin araya girmesiyle ortam sakinleştirildi.
Kavganın çıktığı andan itibaren yerde baygın halde duran Çaycumaspor futbolcusu Berat Aydın saha içinde uzun bir süre bekletildi. 

Saha içerisinde bulunan sağlık memurunun futbolcuya müdahalesinin ardından stata ambulans çağrıldı. Ancak ambulans stata 20 dakika sonra geldi. Uzun bir süre baygın şekilde duran futbolcuya Çaycumaspor teknik heyeti de futbolcunun bir an olsun yanından ayrılmadı. Çaycumaspor Kulübü Başkanı Şenan Kerçin ise duruma tepki göstererek, müsabakalar boyunca statta ambulans olmasını istedi ve yetkililere çağrıda bulundu.

Editör: Melisa Sapaz