Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı! Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç,  İzmir’de gerçekleşen Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe Atletizm erkek ve kadın takımlarının almış olduğu şampiyonluktan dolayı  Zonguldaklı Milli Atletler Doğukan Kilcioğlu, Melike Malkoç ve Milli Antrenör Utku Duman’ı tebrik etti. 
Başkan Koç, Zonguldaklı Milli Atletleri Doğukan Kilcioğluve Melike Malkoç’un başarısından dolayı Zonguldaklı Milli Antrenör Utku Duman’a ‘SEVGİLİ UTKU HOCA” diyerek kutlama mektubu gönderdi. 
Koç’un yapmış olduğu açıklama şu şekilde: “Izmir'in ev sahipliğinde yapılan ve bu yıl 36. sezonunu geride bırakan Turkcell Süper Lig müsabakalarını, Fenerbahçe Atletizm Şubemiz Erkek ve Kadın Takımlarının ilk kez iki şampiyonluk birden kazanarak tamamlamış olmalarını çok büyük bir gururla takip ettim. 
Bu lig kupasını; Erkek Takımımızın 22'inci kez ve Kadın Takımımızın da 10'uncu kez müzemize taşıyarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kulübümüzü bu dalda taçlandıran anlamlı başarılarından övünç duydum. Hepsini gönülden kutluyorum. 
Fenerbahçe’mizin önemli değerlerinden olan sevgili Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu'nun, katıldıkları bu şampiyonada kendi branşlarında gösterdikleri üstün performansıyla Kulübümüzü büyük bir başarıyla temsil etmiş olmalarına sağladığın çok değerli katkıların ve emeklerin için de seni içtenlikle tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.”dedi

Editör: U. G.