Çaycuma Türkiye 3’üncüsü oldu! Çaycuma Türkiye 3’üncüsü oldu!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç kendisini “Filenin Sultanları” heykelinin açılışına davet eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya bir mesaj gönderdi. İstanbul’da kendilerinin yaptığı bir başka heykelin açılışı nedeniyle Çaycuma’ya gelemeyeceğini bildiren Koç mesajında, “Sayın Başkan, Çaycuma Belediyesi olarak, bu güzel ilçemize, hem şehircilik, hem de sportif açılardan sağladığınız hizmet ve katkılarınızdan çok büyük bir memnuniyetle haberdar oldum. Değerli belediyenizin, ‘Spor kenti Çaycuma’ hedefiyle, yaptığı ve sürdürdüğü önemli çalışmalarla, hem şehrinize ve ilçenize, hem de bölge halkı ile spora ve sporcuya hizmet veren geniş olanaklarıyla hayata geçirilen, işlevsel ve kapsamlı olarak düşünülmüş bütün bu tesislerin yapımında başta siz olmak üzere tüm emeği geçenleri içtenlikle kutlarım. Çaycuma’ya hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
NAZİK DAVETİNİZDEN AYRICA BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM
Başkan Koç mesajını, “Bununla beraber; ülkemizi gururlandıran ve her biri ile ayrı ayrı onur duyduğumuz Atatürk’ün kızları A Milli Kadın Voleybol Takımımızın iftihar vesilelerinden biri olan, sevgili Melisa Vargas’ın hepimizin bellediğinde yer etmiş olan meşhur görünümünü anıtlaştırarak yaptırmış olduğunuz heykelinin açılışı için gönderdiğiniz nazik davetinizden de ayrıca büyük mutluluk duydum.” diyerek sürdürdü.
 
AYNI GÜN, AYNI SAATLERDE, EDA ERDAM DÜNDAR’IN HEYKELİNİN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ
Bu anlamlı günde yapılacak olan açılışta bulunmayı gerçekten çok arzu ettiğini de bildiren Ali Koç, mesajında, “Ancak, ortak duygu ve düşüncelerin tesadüfüyle davetinizle aynı tarihte denk gelen; Ulu Önderimiz Atatürk’ün de işaret ettiği ideal sporcu, çağdaş ve güçlü Türk kadını tanımına uyan, bu konuda çok önemli bir örnek teşkil eden, yaptığı spor dalındaki tartışmasız başarısı, disiplini, sahalardaki sporcu ve sportmen kişiliği ile gerek Fenerbahçe’mize ve gerekse Türk voleyboluna sağladığı katkılarıyla adını tarihe yazdırmış gurur vesilemiz, çok değerli sporcumuz Eda Erdam Dündar’ın heykelinin açılışı olması sebebiyle davetinize icabet edemeyeceğim.” şeklinde ifadelere de yer verdi.
ŞAHSIM VE YÖNETİMİM ADINA İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Koç mesajını, “Bu vesileyle; iki değerlimizden Melissa Vargas’ı sonsuzluğa taşıyan emekleriniz ve hassasiyetiniz için size; şahsım ve yönetimimiz adına içtenlikle ve çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.” diyerek tamamladı.
Editör: Şeyma Kaya