SPOR

Ali Bektaş Kozlu'ya yeni spor tesisi yaptıracak!

Abone Ol

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak 1. Amatör Lig ekiplerinden Maden İşçileri Topbaşıspor’a yeni tesis yaptıracak. 
Başkan Bektaş tarafından Maden İşçileri Topbaşıspor’a yaptırılacak olan yeni tesis konusunda büyük heyecan yaşayan yönetim, ‘’yaparsa Ali Bektaş yapar’’ sloganıyla paylaşım yaparak Ali Baktaş’a yeni tesis konusunda şimdiden teşekkür ettiler. 
Özellikle yeni tesis konusunda ihalesi yapılırken, yer belirlenmesinin ardından yeni tesis çalışmaları start alacağı öğrenildi.


YENİ TESİSİN İHALESİ YAPILDI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Maden İşçileri Topbaşıspor yönetimi şu ifadelere yer verdi: ‘’Yaparsa Ali Bektaş yapar. Maden İşçileri Topbaşıspor tesislerine Kavuşuyor.  Teşekkürler Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali Bektaş. Yeni tesis konusunda emeği geçen başta Ali Bektaş Başkanımız olmak üzere, Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz,  Turgut Kurt, Park ve Bahçeler Müdürü Serkan Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayallerimiz var, hedeflerimiz var dedik, hayallerimize kavuşuyoruz.  

HEDEFLERİMİZE HEP BERABER YÜREYECEĞİZ
Ayrıca Maden İşçileri Topbaşıspor yönetimi, ‘’Sıra hedefimizde. Topbaşı Merkez, Tuhla Harmanı, son durak, İncirdi, Askeri Tepe, Fatih Sitesi ve takımımızın ismini taşıyan Maden İşçileri arkadaşlarımızın da destekleri ile hedeflerimize ulaşacağız. Allah’ın izni ile ; Takımımızı aynı bir evlat gibi gram gram Santim Santim büyütüyoruz. Hedeflere hep beraber yürüyeceğiz’’ifadelerine yer verildi