CHP Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı Altuğ Dökmeci uzun yıllar Ereğli Belediyesi’nde çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için Kozlu’dan aday adaylığını açıkladı.

Dökmeci Kozlu’da Ak Parti’nin Belediye Başkan adayının Ali Bektaş olması durumunda seçimi kazanabileceğine inanıyor musunuz? sorusuna “İsimlerin bir önemi yok. Karşımdakinin ne yapacağına ne diyeceğine değil, kendimin ne yapacağıma yönelik adaptasyonumu kurdum” dedi.

Zonguldak’ta gençlik haftası heyecanı Zonguldak’ta gençlik haftası heyecanı

Dökmeci başkanlığın ve adaylık sürecinin bir ekip işi olduğuna vurgu yaparak:
“Ben bu yola çıkarken kendime bazı yönler çizdim. Bu yola çıkarken bir doğrultum vardı. Bu doğrultu esnasında karşıma çıkacak olan adayın ismini hiçbir zaman düşünmedim. Çünkü ben öncelikle kendime güveniyorum. Kendi yapabileceklerime güveniyorum. Kendi karakterime ve kendi tecrübeme güveniyorum. Kendi ekibime güveniyorum. Karşımdaki adayın Mehmet Bey, Ahmet Bey olması benim için çok sorun olmayacak. Çünkü adaptasyonumu karşımdaki adayın ne yapacağına ne yapmışlığına değil kendim ne yapabileceğimin üstünde kurdum. Yani benim için isimler çok önemli değil açıkçası.” dedi.

Editör: U. G.