Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Alaplı Belediyespor, 2023-2024  futbol sezonu öncesinde güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına başladı. 

Bu kapsamda Sarı-lacivertli kulüp ilk transferini de  gerçekleştirdi.

Alaplı Belediyespor, geçen sezon Küçükçekmece Sinopspor'da forma giyen forvet ve iki kanatta da oynayabilen ve bir çok takımda ise şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki  Zonguldaklı tecrübeli  futbolcu  Salim Uzun ile anlaştı.

Fenerbahçe’de görev dağılımı yapıldı Fenerbahçe’de görev dağılımı yapıldı

Bugün Alaplı'ya gelerek Alaplı Belediyespor Kulüp Müdürü Ali Ünlü ile  bir araya gelen Uzun,  ardından kendisini Sarı-lacivertli yapan imzayı attı.

Tecrübeli fıtbolcu Salim Uzun ile her konuda anlaşma sağladıklarını sosyal medya hesabından duyuran Alaplı Belediyespor Kulüp Müdürü Ali Ünlü: “Alaplı Belediyespor’un yeni kaptanı, eski talebemiz ve evladımız BAL liginde bizimle beraber.” İfadelerine yer verdi

Ayrıca Alaplı Belediyespor, teknik direktör Gökhan Başoğlu ve yeni transferi ve kaptanı Salim Uzun’un raporu doğrultusunda bu sezon iddialı bir kadro kurmayı hedefledikleri de öğrenildi. 

SALİM UZUN KİMDİR?

OYNADIĞI TAKIMLAR

1990 Zonguldak doğumlu olan forvet ve iki kanatta da oynayabilen Salim Uzun futbola Alaplı Belediyespor’da başladı. Ardından Kozlu Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Y. Çorumspor, Osmaniyespor FK,  Turgutluspor, Artin Hopaspor, Çorum Belediyespor,Adıyaman FK, Çankaya FK, Başkent Şafak, Erzincan Ulularspor ve son olarak da Küçükçekmece Sinopspor’da forma giydi.

OYNADIĞI LİGLER

Kariyerinde 3.Lig 3. Grup, 90 maç, 11 gol, 3.Lig 1. Grup, 66 maç, 13 gol, 3.Lig 4. Grup 29maç, 1 gol,  3.Lig  Play-off 3 maç, 1 gol, 3.Lig 2. Grup ve Türkiye Kupası 18 maç, 6 gol atan tecrübeli oyuncu Salim Uzun, toplam  216 maçta 32 gole imza attı.