Düzce'de düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için kente gelen Meral Akşener, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Akşener, daha sonra Sakarya, Zonguldak, Bolu, Kocaeli, Yalova ve Karabük il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı Bölge İstişare Toplantısı'nda konuştu. Yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaklarını belirten Akşener, "Şimdi, bizim yapmaya çalıştığımız şey şu; kimseyi kazandırma ya da kimseye kaybettirmek gibi bir niyetimiz yok. Kendimiz, kazanmak için yola çıkıyoruz. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkararak kaç kiloyuz, boyumuz kaç, milletimiz bize nasıl bakıyor göreceğiz. Hem 2018'de hem de 2023'te milletimiz bize yüzde 10 oy vererek, 'Gözümün önünden ayrılma' dedi" diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN İYİ PARTİ'YE İHTİYACI VAR'

İYİ Parti'nin tutumunu hatırlatan Akşener, "Türkiye'nin kendi çıkarları arasından İYİ Parti'ye, İYİ Parti'nin sağduyusuna, İYİ Parti'nin aklına, İYİ Parti'nin gerçekçiliğine ve vatanseverliğine, aynı zamanda bu ülkenin insanlarının refahının sağlanması gerektiğine ihtiyacı var. Sonuç itibarıyla vatanseverlik, bu ülkenin her bir ferdini ayırmadan sevmektir. Biz buyuz; hayallerimizi hep bu ülkenin birliğinden ve beraberliğinden kurduk" diye konuştu.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Akşener’in açıklamalarının ardından 2024 seçimlerinde Zonguldak’ta İYİ Parti’nin ittifak yapmak yerine kendi adayı ile seçime girmesi bekleniyor.
 

Editör: U. G.