Zonguldak'ın Kilimli ilçesi, Çatalağzı Beldesi, Tepebaşı mahallesi, Yeşil mahalle, Yeni mahalle ve İnağzı mahallesi’nde arıza nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, sorunun giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kilimli Belediyesi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;"Zonguldak'ta meydana gelen ani su arızası nedeniyle bugün saat 08.00 ile 18.00 arasında ilçemizin tamamına sular verilemeyecektir.
Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur."

Oğuzhan Turhan’dan Zonguldakspor’a güçlü destek
Oğuzhan Turhan’dan Zonguldakspor’a güçlü destek
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, arızanın en kısa sürede giderilerek suyun yeniden verileceğini belirtti.

‎şunu diyen bir yazı '‎DUYURU Zonguldak'ta meydana gelen ani su arızası nedeniyle bugün saat 08.00 ile 18.00 arasında ilçemizin tamamına sular verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur. لبماسك EIEOKN 1952‎'‎ görseli olabilir