Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın aynı dönem milletvekilliği yaptığı Balıkesir Milletvekili ve şu anda Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile birlikte Kılıçdaroğlu ve partisinin adaylarına destek istemek için sahaya çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta karşılayan isimler arasında yer alan Akın ve Deveciler şehirde kalarak seçim gezilerini sürdürüyor.
Akın ve Deveciler İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı ziyaretlerinin ardından sokağa inerek vatandaşla kucaklaştılar.

HARUN AKIN’DAN NET MESAJLAR
Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, “ Balıkesir Milletvekili ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Zonguldak‘ta Genel başkanımızın yaptığı mitinge katılmak istedik. Şuan Ali Kemal Deveciler'le beraberiz ve başkanımıza Genel Merkezden bir görev tevdi edilmişti. Kendisi Türkiye genelinde birkaç ilde görevli, bunlardan biri de Zonguldak. Genel başkanımız da Zonguldak’a gelince görevli olduğu Zonguldak'a gelmek istedi. Dün beraber mitinge katıldık, ardından Devrek ve Çaycuma belediye başkanlıkları ziyaret ettik. Bugün de  il başkanlığımız ve merkez ilçe başkanlığımızı ziyaret etik ve ardından esnaf gezisi yapacağız.
Biz örgütümüz bize hangi görev verirse onu yapacağız. Şimdiden seçim hayırlı ve uğurlu olsun."

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Uğur Demiroğlu istifa etti CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Uğur Demiroğlu istifa etti

“TEK ADAM REJİMİ Mİ PARLEMENTER SİSTEM Mİ?”
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler:" “Genel merkezimizin bize vermiş olduğu görevleri nedeniyle ilk olarak Çanakkale ‘ye gittim dünde Zonguldak’a geldim. Yarın akşama kadar Zonguldak’tayız. Bu seçim çok önemli bir seçim tek adam dönemi devam mı etsin, parlementer sistem geri mi gelsin bu seçim bunu belirleyecek.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi olacak. Ben bu seçimin birinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçileceğini iddia ediyorum. Yüzyılda yapılmamış bir ittifak oldu. Sağ, sol demeden tüm partiler ülkenin geleceği için çalışıyorlar. Parlementer sistemin, hukukun, yargının yeniden geri gelmesi için, gençlerimizin geleceği için çok önemli bir seçim. 
Vatandaş değişim istiyor, bu değişim de gerçekleşecek" dedi

Editör: Melisa Sapaz