Akın ve Deveciler'i seçim bürosunda Milletvekili ve adayı olan  Deniz Yavuzyılmaz ve partililer karşılaştı. 
Akın ve Deveciler partililer tarafından yoğun ilgili ile karşılandı. 
 

YAVUZYILMAZ: HERKESİN BAHARA NEDE KADAR SUSADIĞINI GÖRDÜK
Ziyarette konuşan Milletvekili ve adayı Deniz Yavuzyılmaz:"Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarımızın bir başka aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Dün genel başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcı adayı Ekrem İmamoğlu mitingi yapıldı. Bu kalabalığı Zonguldak'ta görmemiştik. Bu coşkuyu gördük, heyecanı gördük. Herkesin bahara ne kadar susadığını gördük. Genel başkanımız vaatlerini, Zonguldak için özel vaatlerini de teker teker söyledi. 
Tekrar etti, TTK'ya 5.000 işçi alacağız dedi, istihdam problemini ortadan kaldıracağız dedi. Tersaneler bölgesini Ereğli Alaplı'da destekleyeceğiz. İstihdamı arttıracağız ve ayağa kaldıracağız' dedi. Emeklilerle ilgili olarak da emeklilerin yüzünü güldüreceğiz. Kurban Bayramı'nda Ramazan Bayramı'ndaki ikramiye farkı dahil 15 bin lirayı emeklilerimizin hesabına yatıracağız. Artık seçime 2 hafta kaldı ve bu iki haftanın içinde hem Cumhuriyet Halk Parti'sinde daha önce görev almış çeşitli başarılara imza atmış, önceden milletvekilliği yapmış duayyen isim Harun Akın, Balıkesir Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecilere burada görmekten çok büyük mutluluk duydum. Kendileri ile bugün Gazipaşa'da seçim gezisi yapacağız. Dün Devrek ve Çaycuma ziyaretleri olmuştu. Bugün merkezdeler beraber esnafı ziyaret edeceğiz" dedi. 

AKIN: SEÇİM SÜRECİNİ ZONGULDAK'TA GEÇİRECEĞİZ 
Harun Akın ise "Bu seçimlerin yaratılan hukuksuzluğa bakınca bu seçimlerin önemi ortaya çıkıyor. Dün Cumhurbaşkanı adayımız aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı sayın Kılıçdaroğlu Zonguldak'a gelince biz de geldik. Tabii ki bende bu partide ciddi bir yol yürümüş biri olarak bu çalışmalarda burada olmam gerektiğini düşündüm.  Ama olmamanın çok büyük vicdani rahatsızlık hakkında yaratacağını düşünerek seçim sürecini Zonguldak'ta geçireceğiz. "dedi

Ak Başkanlardan Ankara temasları! Ak Başkanlardan Ankara temasları!

Editör: Melisa Sapaz