Zonguldak’ın sanayici milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak’ta son yıllarda yaşanan değişime dikkat çekerek bunların devam ettirilmesi durumunda ilk ona giren bir şehir olacaklarını söyledi.
Çaycuma’da soruları yanıtlayan Tıskaoğlu, seçim sürecinde vatandaşlara neden aday olduklarını ve bölgeye katabileceklerini anlattıklarını belirterek Filyos ile birlikte Zonguldak’ta dönüşümün Recep Tayyip Erdoğan ile devam edebileceğini söyledi.
Zonguldak’tan meclise güçlü gideceklerini halkın sorunlarını beklentilerini iyi bilen bir isim olarak üretim, istihdam, sanayileşme ve ihracat alanında şehrin yakaladığı avantajların takipçisi olacaklarını belirten Tıskaoğlu; “hem sanayicilerimiz, hem esnafımız hem de çalışan, iş arayan kardeşlerimiz için yetki istiyoruz” dedi.
Filyos projesi ile birlikte değişime dikkat eken Tıskaoğlu Ak parti tabanından kenetlenme, Ak Partili olmayan seçmenden ise ödünç oy isteyerek vatandaşlara seslendi.
İŞTE O VİDEO VE AÇIKLAMALAR;

Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı! Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı!

Editör: Melisa Sapaz