TTK'dan 44 nitelikli eleman açıklaması! TTK'dan 44 nitelikli eleman açıklaması!

Madenci heykelini renklendirerek lacivert tulum giymiş gibi boyayan Ali Bektaş bu kez de meydanda bulunan amfi tiyatroyu gökkuşağı renklerine boyatınca LGBTİ’yi çağrıştırıyor diye tepki çekti.

Tepkilerin ardından Zonguldak'ın ilk ilk trans bireylerden biri olan Ateş Atar da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak Ali Bektaş'a LGBTİ bireyler adına teşekkür etti.

"LGBT bayrağı değil o gökkuşağı" diyen Ali Bektaş  Z HABER’e konuşarak şu ifadeleri kullandı

"İnsanların işi gücü yok Ali Bektaş'ın güzelleştirdiği her şeyi kötü göstermeye çalışıyorlar. Evren var olduğundan beri milyonlarca yıldır oluşan gökkuşağının renklerini mi değiştirelim LGBT bayrağında kullandılar diye. Bayraklarında kırmızı beyaz kullansalardı Türk Bayrağı LGBT savunucusu bir bayrak mı olacaktı. Sarı-Lacivert yada Sarı Kırmızı olsaydı takımlar LGBT'li mi olacaktı. Ben LGBT'nin ne olduğunu bile tam bilmiyorum. Gökkuşağı renklerine boyadık çok da güzel oldu. Kalplerinde 'GAY'lik olanlar işi oraya çekiyor. Başka bir şey demeye gerek yok. Akıl var mantık var. Gökkuşağının renklerini kullandık diye işi başka yerlere çekmesinler"

Editör: U. G.