AK Parti’de aday adaylık sürecinin bitmesine günler kala 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ercan Candan, 22. ve 23. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe başkanı İbrahim Sezer  Z HABER'in sorularını yanıtladı. 

Z HABER'in sorularını yanıtlayan Ercan Candan, Ereğli'den aday adaylığı düşündüğünü ifade ederek şu ifadeleri kullandı; "Ak Parti Karadeniz Ereğli Belediye başkanlığı aday adaylığını düşünüyorum, Rektörümüz yurt dışında, dönmesini bekliyorum. Büyük bir ihtimalle istifa edip aday adayı olacağım" 

FAZLI ERDOĞAN ADAY OLACAK MI?

CHP eski il ve ilçe başkanlarından Osman Zaimoğlu'na kınama! CHP eski il ve ilçe başkanlarından Osman Zaimoğlu'na kınama!

Ercan Candan Ereğli'den aday adaylığını açıklarken, 22. Ve 23. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise şu anda sessizliği tercih ettiğini, aday adaylık sürecini ise zamana bıraktığını belirtti.

İBRAHİM SEZER AÇIKLADI! İSTİFA EDECEK!
Öte yandan, Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe başkanı İbrahim Sezer de Kdz. Ereğli Belediye başkanlığı için partisinden önümüzdeki günlerde istifa edeceğini ifade etti.

Editör: Melisa Sapaz