Metin Soydaş İl ve İlçe başkanlıklarına müdahale ettiğini iddia ettiği Selim Alan’ın şimdi de CHP hakkındaki açıklamaları ve dışarıdan müdahale etme çabası olarak yorumlanan davranışlarını eleştirerek sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Soydaş’ın paylaşımı şu şekilde:

Osman Zaimoğlu tartışmalı törenin ardından konuştu! Osman Zaimoğlu tartışmalı törenin ardından konuştu!

AKP Zonguldak Belediye başkanı  Ömer Selim Alan gönüllerin belediye başkanı olacağım sloganı ile yola çıktığını söylemişti.

Bir belediye başkanı seçildikten sonra rozetini çıkarır; herkesin belediye  başkanı olur ve tarafsız bir şekilde görevini layıkıyla  yerine getirmeye çalışır.

Ömer Selim Alan 'ın belediye başkanı olarak kamu hizmetlerini yerine getirip halkımıza hizmet etmesi gerekirken ;  kendisi belediye başkanı olduğunu  unutup Akp teşkilatlarını kendince dizayn etmeye çalıştı. Akp teşkilatlarına yıllarca hizmet etmiş insanları partiden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı ve bunu kendince başardığını  zannetti.

Merkez ilçe  başkanı Mustafa Çağlayan'ı görevden aldırdı,bugün görevden aldırdığı Mustafa Çağlayan il başkanı oldu.

Bir diğer isim parti il yönetici olan Zonguldak Milletvekilimiz Muammer  AVCI'yı il yöneticiliği  görevinden aldırdı.Görevden aldırdıği Muammer Avcı ilk önce Zonguldak il başkanı sonrada Zonguldak Milletvekili  oldu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Akp   üyesi olduğunu  unuttu  CHP  'yi dizayn etmeye çalışıyor.

Atalarımızın söylediği  bir söz vardır ; can çıkar huy çıkmaz.

CHP 'nin içişlerine akp belediye başkanı olarak karışmasının  sebebi ortadadır;okey  oynadığı  arkadaşını merkez ilçe başkanı yapıp ;Akp teşkilatları Ömer  Selim Alan 'ı belediye başkanı adayı olarak göstermez  ise  kendisi CHP 'nin adayı olmayı planlıyor.

Bu filmi daha önce Zonguldak halkı Kozlu ilçemiz de izledi.

Bu senaryoyu  Zonguldak halkı iyi biliyor.

Ömer Selim  Alan 'ın bu senaryoyu  değiştirip  ;başka bir senaryo yazması  gerekiyor.

Kamuoyuna saygılarımla.

Editör: U. G.