Zonguldak

"Ak Parti milletvekilleri neden bilgi vermiyor?"

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı görevinden alınıp düz yönetim kurulu üyeliğine getirilen Muammer Avcı’nın kardeşi Mustafa Kemal Avcı’nın son paylaşımı dikkat çekti.

Filyos Limanı ve Endüstri bölgesi’nin fotoğraflarını paylaşan Mustafa Kemal Avcı “Zonguldak Ak Parti kadroları ne iş yapar şuan? Milletvekilleri neden bilgi vermez” dedi.

Mustafa Kemal Avcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ya arkadaş savaş var ve Dünya enerji ve gıda krizine sürükleniyor..!

Biz ülke olarak vatandaşımıza nasıl umut vereceğiz, nasıl liderimiz Cumhurbaşkanımızın yükünü alacağız?

Mesela Zonguldak Ak Parti kadroları ne yapar şu an..?

Ülkenin sabırsızlıkla ve heyecanla beklediği Doğalgazın en büyük kaynağı olan şehrin Ak Parti teşkilatı, milletvekilleri ne yapar?

Burada Filyos’ta devam eden devasa projenin çalışmaları hakkında neden bilgi vermez, neden ülkeye “geliyoruz biraz sabır, 2023 yılında ülkemizin doğalgazını sizlere sunacağız” bakın nasıl yoğun çalışıyoruz, nasıl heyecanla mücadele ediyoruz demez.

Neden bu şantiye ve liman sahasından paylaşılacak video ve fotoğrafları Türkiye’ye sukunet ve huzur bombası olarak göndermezsiniz.. verin ulusal kanallara gönderelim, milyonlara ulaştıralım… siz şu an ne ile meşgulsünüz mesela.. sizi bunu yapmaktan alı koyan nedir?

Selçuk Bayraktar neden her gün bilgi veriyor, Ülkemizin savunma sanayinde geldiği noktayı ve özel de İHA’ların önemini anlatıyor? Anlamıyor musunuz..!

Cumhurbaşkanımız “Yaptıklarımızı vatandaşa anlatın” demiyor mu?

ProAKtif seçmen olarak soruyoruz, bu vebalin farkında mısınız?”