AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’u tebrik ederek yeni görevinin üniversite ve şehir için hayırlı olmasını diledi.
Çağlayan, yaptığı açıklamada, rektörlük süresi boyunca üniversitenin gelişimine katkı sunan Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve görev yapan rektör yardımcıları ile akademik ve idari kadroya teşekkür etti.
Açıklamasında ayrıca, rektörlük için aday olan tüm hocaların bilgi ve birikimleriyle üniversiteye hizmet etme iradesi ortaya koyduklarını belirten Çağlayan, kendilerine de başarı dileklerini iletti.
Çağlayan, “Yeni dönemin Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitemize, akademik camiamıza, öğrencilerimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.




