AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Birol Şahin’in başkanlığındaki yeni ilçe yönetim kurulu, AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanarak kamuoyuna açıklandı.
Toplam 23 kişiden oluşan yönetimde 15 asil, 8 yedek üye yer aldı. Yeni yönetim listesinde, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilat çalışmalarında görev alan isimlerin yanı sıra yeni isimlerin de bulunması dikkat çekti.
Yönetimde kadın ve gençlik temsiline de yer verildi. Listede 3 kadın ve 3 genç üye bulunuyor.
Şahin: “Daha güzel işlere imza atacağız”
Yeni yönetimin onaylanmasının ardından açıklama yapan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Birol Şahin, yeni dönemde birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinin Alaplı ve teşkilat için hayırlı olmasını diledi.
Şahin, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde, istişare kültürünü esas alarak Alaplı’nın ihtiyaçları ve vatandaşların beklentileri doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini belirtti.
Yönetim kurulundaki her bir ismin bilgi, tecrübe ve gayretiyle teşkilatın daha da güçleneceğine inandığını ifade eden Şahin, el ele ve gönül gönüle çalışarak Alaplı için daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.
Şahin, açıklamasının sonunda yeni yönetimin Alaplı’ya ve AK Parti teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yeni yönetimde yer alan isimler
Asil üyeler:
Birol Şahin (İlçe Başkanı), Mehmet Yavuz, Cemil Uzun, Faruk Yolaç, Ümit Urfa, Zekeriya Uçar, Beyzanur Ulukışla, Halil Demirer, Ertuğrul Yüksel, Berkan Türkoğlu, Nihat Erten, Celal Köymen, Selma Er, Muhammet Atakan Kaplancan, Hanife Güler.
Yedek üyeler:
Ramis Karakaya, Şenol Öztürk, Engin Tufan, Muhammet Bayraktar, Eyüp Buldun, Musa Öztürk, Mustafa Çağlar, Ayşe Kaynak.






