THY bünyesinde Ajet Hava Taşımacılığı A.Ş tarafından Teknik direktörlük ve Uyumluluk İzleme ve Emniyet Direktörlüğü pozisyonlarına denetçi personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmak, İngilizce için TOEFL: 72, IELTS: 6 veya YDS: 75, Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirebiliyor olmak, MS Office programlarına hakim olmak, Seyahat engeli bulunmamak, Etkili sözlü ve yazılı iletişime sahip olmak gerekiyor.

Emniyet Yönetim Sistemi Denetçisi alımı için Emniyet Yönetimi Sistemi kapsamında asgari 2 yıl denetçilik tecrübesi ve asgari 4 yıl havayolunda emniyet sahası ile ilgili çalışmış olmak.

Kozlu maden kazasında 8 canın bedeli ne olacak? Kozlu maden kazasında 8 canın bedeli ne olacak?

Güvenlik, Yer ve Kargo Operasyonu Denetçisi alımı için Güvenlik, Yer ve Kargo Operasyon sahalarının en az birinde asgari 2 yıl denetçi tecrübesi ve asgari 4 yıl havayolunda veya yer hizmet kuruluşlarında ilgili sahalarda çalışmış olmak.

Kabin Operasyonu ve Kabin Eğitimi Denetçisi alımı için Kabin operasyon ve kabin eğitim sahalarında asgari 2 yıl denetçilik tecrübesi ve asgari 4 yıl havayolunda kabin amiri tecrübesi olması.

Uçuş Operasyonu ve Uçuş Eğitimi Denetçisi alımı için Uçuş operasyon ve uçuş eğitim sahalarında asgari 2 yıl denetçilik tecrübesi ve asgari 4 yıl havayolunda uçuş ekibi tecrübesi olması.

Ekip Planlama ve Dispeç Denetçisi alımı için Ekip planlama ve dispeç faaliyetleri sahalarında asgari 2 yıl denetçilik tecrübesi ve asgari 4 yıl havayolunda ekip planlama/dispeç biriminde çalışma tecrübesi.

Sürekli Uçuşa Elverişlilik Yönetimi ve Bakım Operasyon Denetçisi alımı için Üniversite mezunu olmak (Hava araçlarının/hava aracı komponentlerinin bakımı ve sürekli uçuşa elverişliliği ile ilgili olan uçak, uzay, havacılık,makine, elektrik, elektronik, Aviyonik veya diğer ilişkili eğitim programları kapsamındaki Mühendislik, Sivil Havacılık, Teknik Eğitim Fakülteleri mezunu olmak).

Yönetim Sistemleri Denetçisi (ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001) alımı için Belirtilen denetim sahalarının en az birinde havacılık alanında asgari 2 yıl denetçilik tecrübesine sahip olmak.

Ajet personel alımı başvuru süreci

THY bünyesinde AJET için personel alımı başvuruları başladı. Adaylar Ajet kariyer sayfasından başvurularını Nisan 2024 kapsamında yapabileceklerdir.

Editör: U. G.