Zonguldaklı Emekli uzman çavuş Nevzat Acar, boşanma aşamasındaki eşi Züleyha Acar ile çocukları Nurseda (22) ve Oğuz Can Acar’ı (26) tabanca ile vurmasının ardından intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ailenin oğlu Oğuz Can Acar olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne Züleyha Acar ve saldırgan Nevzat Acar ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

CENAZESİ ZONGULDAK'A GETİRİLDİ

Kocaeli’de eşi Züleyha Acar (47) ve oğlu Oğuz Can Acar’ı tabancayla vurarak öldüren kızı Nurseda’yı (22) ise ağır yaraladıktan sonra intihar eden Deniz Kuvvetleri’nden emekli Uzman Çavuş Nevzat Acar’ın cenazesi, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Yukarıdere köyüne getirildi. Acar'ın cenazesi, ikindi vakti kılınacak namazının ardından kardeşi Taner ve babası Galip Acar’ın mezarlarının yanına defnedilecek.

UZMAN ÇAVUŞ KARDEŞİ DE İNTİHAR ETMİŞ

Seçim sonrası neler oldu? Turpçu Zonguldak teşkilatında! Seçim sonrası neler oldu? Turpçu Zonguldak teşkilatında!

Bu arada, Nevzat Acar’ın kardeşi Taner Acar’ın da uzman çavuş olduğu ve izne geldiği 2001 yılında babaevinde intihar ettiği ortaya çıktı. Acar çiftinin 2019 yılından beri ayrı yaşadıkları Nevzat Acar'ın boşanmak istemediği öğrenildi.

Editör: U. G.