Belediye Meclis Üyesinden 'yasak aşk' yanıtı! Belediye Meclis Üyesinden 'yasak aşk' yanıtı!

Çaycuma’nın sevilen simalarından Mali Müşavir Adil Düzlü, daha önce 3 dönem boyunca belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Saltukova için yeniden adaylığını açıkladı.
Adil Düzlü kendisine destek veren kalabalık ile birlikte Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit'e aday adaylığı dosyasını teslim etti. 

Düzlü başvuru dosyasını teslim ederken yaptığı konuşmasında  "Saygıdeğer Hemşerilerim; Partimizin değerli yönetici ve üyeleri; Değerli Başkanım; 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine katılmak amacıyla Saltukova Beldemizden Belediye Başkan Aday Adayı olmak amacıyla sizlerin huzurundayım

Saltukova Belediyesinde 5 yıl personel, 15 yıl Belediye Başkanı olarak beldemize hizmet ettim. Aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak halen Beldemizde faaliyet göstermekteyim.
Amacımız Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaşadığımız beldeye ve bölgemize milletvekillerimiz ve teşkilatımızın da desteği ile hakettiğimiz yatırım ve hizmetlerin gelmesini temin etmektir.
“Ben” değil “Biz” diyerek, ayrıştırarak değil birleştirerek, hep birlikte Saltukova ve Bölgemiz için mücadele etmek hepimizin görevidir. Bu amaç ve ülküde olduğumdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. “Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil” düsturu ile hareket ederek amacımız beldemize hizmet etmektir. 2024 Yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Saltukova Belediye Başkanı olmak amacıyla bugün teşkilatımıza aday adaylığı müracaatını yaparak süreci başlatıyorum. Teşkilatımızın takdiri hangi yönde olursa olsun, tarafıma hiçbir görev tevdi edilmese bile aday adayı olduğum partimizin belirleyeceği adayın yanında olacağını ve beldemiz için mücadele edeceğimi buradan tüm kamuoyuna duyuruyorum. Aday olmak için, hizmet için yola çıkan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Aday olmak için 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin beldemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor hepinize selam ve saygılar sunuyorum."

Editör: Melisa Sapaz