İş insanı Tuncay Yüksel Kdz.Ereğli Belediyespor'a destek oldu! İş insanı Tuncay Yüksel Kdz.Ereğli Belediyespor'a destek oldu!

Ankara’da yapılan Bilkent Yol Koşusu’nda dereceye girerek kupa alanlar arasında Zonguldak’ta uzun yıllar görev yapan eski Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal da yer aldı. Son yıllara kadar koşu ve benzeri sporlara zaman ayıramayan Uysal’ın son yıllarda koşu performansı bu tarz etkinliklerden uzak kalanlara ve zaman bulamayanlara da örnek oldu.

Yarış nedeniyle Bilkent Bulvarı'nda Bilkent Bulvarı Kavşağı ile İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent'e gidiş istikameti sağ iki şerit araç trafiğine kapalıydı. Ayrıca, 1597. Cadde'nin İhsan Doğramacı Caddesi kavşağı, 1597. Cadde'nin üzeri Doğramacı Ali Paşa Camii ile RTÜK önüne kadar çift yönlü, Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Can Caddesi'nin Bilkent Bulvarı 2 kavşağı ile Bilkent Bulvarı Kavşağı arasının şehir merkezi istikameti ve Bilkent Bulvarı, Bilkent Bulvarı Kavşağı, Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Can Caddesi, İhsan Doğramacılar Bulvarı Kavşağı ve 1597. Cadde'ye açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. 4.5 ve 9 kilometrelik parkurlarda yapılan yarışa çok sayıda sporcu katıldı. Yarışa katılarak dereye girenler arasında dikkat çeken isimlerden arasından Abdurrahman Uysal da yer aldı. Son yıllarda Türkiye’nin farklı noktalarında yarışlara katılan Uysal Zonguldak’ta Türk Sağlık Sen şube başkanı olarak görev yaptıktan sonra Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Uysal, yarışma sonrası madalya ve kupa heyecanını ailesi ve dostları ile paylaştı.

Editör: Melisa Sapaz