Tayini çıkan Abasız yaptığı açıklamasında; "Ocak 2015 tarihinde devraldığım Çaycuma Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevimi tamamlamış olup; Karaelmas kömürü ile meşhur, Karaelmas diyarının okulu olanKaraelmas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım.

Filyos Ateşspor şampiyonluk gecesi düzenledi! Filyos Ateşspor şampiyonluk gecesi düzenledi!

Fikirler, düşünceler, duygular, harfler bazen izah edilemez oluyor. Uzaklara baktığımızda geçmişe gömülen özlemlerin, hayâllerin uçup gittiğini anlıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla 9 yıldır Çaycuma halkının, esnafının mutlu olması için beraber mücadele ettik, isteklerini yerine getirmeye çalıştık, çalıştım. Yeri geldi üzüldük yeri geldi sevindik.

Her daim amacımız Çaycuma için eğitim adına bir şeyler kazandırmak olmuştur. Çaycuma' da faaliyet gösteren büyük küçük tüm esnafımıza her daim faydalı olabilmek için çaba sarf etmeye çalıştım. Çaycumalı büyüklerim, kardeşlerim için bir taş koyabildiysek ne mutlu bizlere. Bir esinti şeklinde, pozitif olarak Abdullah Abasız geldi geçti diye hatırlanmak isterim. Sizlerin bana hakkı geçti ise eğer benden yana helal olsun, sizlerde lütfen haklarınızı helal ediniz. Sizlere her daim sağlıklı kalmanızı temenni ediyorum..." dedi. 

Editör: Melisa Sapaz