Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren namağlup lider temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, ikinci devrenin 6. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sırasında bulunan Ankara temsilcisi Başkent Kartalları ile karşılaştı. Site Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı ilk periyodu 24-14 önde tamamladı. İkinci periyodu da 24-6 önde bitiren Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, 3. Periyota da 20-15 önde tamamladı. 4. Periyotta da Başkent Kartallarına şans tanımayan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı 25-8 yenerken, 4 periyotta da attığı 92 sayı ile  salondan 92-43  galip ayrıldı. 
Alınan farklı galibiyet sonrasında namağlup temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı liderliğini sürdürdü. 
Başkent Kartalları karşısında alınan galibiyet sonrasında Zonguldak Spor Basket 67 Takımı oyuncuları, teknik heyet ve yöneticiler galibiyetin sevincini taraftarları ile doyasıya yaşadı. 


PROTOKOL 67'Yİ YALNIZ BIRAKMADI
Zonguldak Spor Basket 67 Takımını, Başkent Kartalları karşısında yalnız bırakmayanlar arasında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Gençlik ve spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Zonguldak İl Müdürlüğü Yaşar Karaman, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in Danışmanı ve Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu üyesi Güray Topal, Zonguldak Basket 67 Spor Kulübü Başkanı Kanat Tan ve yönetimi Şeref tribününde yerlerini aldı. Alınan farklı galibiyet nedeniyle protokol lider Zonguldak Spor Basket 67 Takımını alkışlayarak tebrik etti. 


TARAFTAR HİÇ SUSMADI GALİBİYETTE BÜYÜK ROL OYNADILAR
Her karşılaşma olduğu gibi Başkent Kartalları karşısında da  Zonguldak 67 Basket Takımını yalnız bırakmayan yaklaşık 300'e yakın taraftar, müsabaka bitine kadar hiç susmazken, alınan galibiyette büyük rol oynadı. 


GALİBİYETİ GETİREN OYUNCULAR 
Sahanın yıldızı olan Canan Karsavran kırmızı-lacivertli takımın en skorer ismi oldu. Karsavran 17 sayı kaydetti. Karsavran’nın ardından 16 sayıyla Betül Güleç, 13 sayıyla Şevval Oyan, 10 sayıyla Janset Sayım, 8 sayıyla Ayşe Gülen, 7 sayıyla Mihrace Buğdaycı, 6’şar sayıyla Neslihan Külekçi ve Ebru Ağar, 4 sayıyla Nisa Işık, 3 sayıyla Sena Işık ve 2 sayıyla da Sıla Bilgin’den geldi.  

HEM İMZA ALDILAR HEMDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Ayrıca Zonguldak Basket 67 Spor Kulübü’nü desteklemek üzere tribünlerde yerini alan küçük taraftarlar maçın ardından Zonguldak Basket 67 Spor Kulübü oyuncuları ile hem fotoğraf çektirdiler hemde imza aldılar.