Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı! Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı!
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023-2024 Sezonu Faaliyet Programında yer alan Küçükler-Yıldızlar Atletizm Şampiyonası için 18 ilden 32 okul toplam 523 sporcunun katılımı ile Zonguldak'ta başladı.
Bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu Atletizm Pistinde organizasyonun açılış seramosi ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı açılış konuşmasında ‘Cumhuriyetin ilk şehri,iki katlı şehir,Karaelmas diyarı enerjinin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen,yeşilin ve mavinin eşsiz renklerini bünyesinde bulunduran Emeğin başkenti soluk benizli kömür karası yüzlü çalışkan insanların yaşadığı şehrimize hepiniz hoş geldiniz,Atletizmde geçmişte önemli  başarılar elde etmiş bu şehrimizde sizleri görmekten son derece mutluyuz.Güzel ülkemizin güzide illerinden gelen tüm okullarımıza başarılar diliyoruz."dedi Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Editör: Şeyma Kaya