Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Halil Balık, Abdipaşa Beldesinde kurulması planlanan 'Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' için OSB Müdürlüğünde yapılan toplantıya katıldı. 

Toplantıda AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Bartın OSB Bölge Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Türkiye MSS Grup ve TEKSİAD üst düzey yöneticileri de yer aldı. 

Balık: “Firmalara verilen taahhüt süresi aşılmamalı” 

Başkan Halil Balık, açılması planlanan Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin yaratacağı istihdam bölgenin göç vermesini engelleyecek ve bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Yerleşkenin kurulması için kamulaştırmanın hızlı olması gerektiğine ve firmalara verilen taahhüt süresinin aşılmamasının hassas olduğunu belirtti.

Aldatmaz: “Bin 500 kişiye istihdam sağlayacak

AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 1500 kişiye yakın istihdam alanı oluşturacak ve 30 firmanın yer alacağı bu organize için atılacak adımların planlı ve hassas olması gerektiğini yineleyerek, yatırımcıların bölgedeki yerini hızlı alabilmesi için gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Kamil Altun pazarın nabzını tuttu! Kamil Altun pazarın nabzını tuttu!

Toplantı sonrasında Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ’in katılımıyla planlanan bölge ziyaret edildi

Editör: U. G.