Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek? Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek?

Özgürlük Meydanında düzenlenen konsere; CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Tataristan Belediye Başkanı Lenar Nurgayanov, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, eski CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Lennestadt Uyum Meclisi Başkanı Nedim Kalembaşı, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, CHP Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.


Kutlamalar kapsamında ilk olarak Çaycuma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Başkanı Nilgün Çelik yönetiminde Cumhuriyet Valsi gerçekleştirildi. Vals, Özgürlük Meydanı'na gelen protokol ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir tarafından Nilgün Çelik'e çiçek takdim etti.  Ardından Zeybek ve dans gösterileri yle program devam etti.


Kutlamalar kapsamında ünlü sanatçı Songül Karlı sahne alarak sevilen şarkıları ve türküleri seslendirdi. Zaman zaman sahneden inerek kalabalığın arasına karışarak da şarkılarını seslendiren Karlı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise Tataristan'dan gelen heyet ile sahneye çıkarak çalınan şarkılara eşlik etti. Etkinlik sonunda Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ünlü sanatçı Songül Karlı'ya çiçek takdim etti. konser sonunda günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: U. G.