Dev Türk Bayrağı kutlamalara damgasını vurdu! "Helal olsun çocuklar" Dev Türk Bayrağı kutlamalara damgasını vurdu! "Helal olsun çocuklar"

Gazetecilerin 24 Temmuz  Basın bayramı ve sansürün kaldırışının 115.  yılı kutlayan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan,  “24 saat değil daha fazla çalışıyorsunuz. Vatandaşın bilgi alma hakkını sizin aracılığınızla yapıyorsunuz. Yoğun bir çalışmanız var. Yaptığınız meslek çok büyük fedakarlık gerektiriyor, iyiki varsınız diyorum” dedi. 

ALDOĞAN; SON ÜÇ YILDA BAŞARIMIZ ARTTI
Aldoğan, “Bugün LGS açıklandı. Bazı yavrularımızın üzgün olduğunu duyduk. İkinci tercih hakları var, hiç üzülmesinler. Şimdi ikinci süreç başladı. Velilerimiz yavrularımızın tanında olsunlar. YKS sonuçlarında da ilk binde plan ciddi saygıda öğrencimiz var. Gençlerimizi biz ana okulunda alıp lise sona kadar yanlarında oluyoruz. Onlara güç vermek ve güvenliğini kaybetmemek çok önemli. İnsanlar sevdiği mesleği yaparsa mutlu olurlar. Tercih süresince yanlarında 7/24 olacağız. Son 3 yılda başarı oranımızın arttığını gördük” dedi.

Editör: Melisa Sapaz