Masterler şampiyonaya galibiyetle başladılar Masterler şampiyonaya galibiyetle başladılar

Temsilcimiz Alaplı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Lig'in 12. haftasında, 30 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'de deplasmanda 24 puanla lig ikincisi olan Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek.
Sarı-lacivertli temsilcimiz bu sezon oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 20 puanla 6. sırada yer alıyor. 
Şampiyonluk yolunda en önemli maçına çıkacak olan Alaplı Belediyespor'da yönetim, bu akşam saatlerinde Kulüp Başkanı Nuri Tekin Başkanlığında bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.
Yapılan toplantıda yönetim, Ankara TKİ maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcuların tüm prim ve transfer taksitlerini ödeme kararı aldı.


Sarı-mavili yönetim, tüm prim ve transfer taksitleri ise 29 Aralık Cuma günü (yarın) ödeyecek. Yönetimin bu kararı ise teknik heyet ve futbolcularda büyük sevinç yarattı.
Alaplı Belediyespor Basın Sözcüsü Yasin Ören, yönetimin aldığı bu kararı ise sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi:"Alaplı Belediyespor yönetimi olarak  bu akşam kulüp Başkanı ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Başkanlığında toplandık. Ve Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Bal ligi 2.si Ankara TKİ maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcuların tüm prim ve taksitlerinin tamamının 29 Aralık Cumartesi (yarın) ödenmesini kararlaştırdı."dedi

Editör: U. G.