Zonguldak genelinde (107) polis devriye ekibi, (93) polis motorize ekibi ve (884) polis memuru ile (281) jandarma ekibi ve (818) jandarma personeli görev aldı.

Yapılan denetimlerde; (6531) kişi ve (3563) araç sorgulandı (268) umuma açık işletme kontrol edildi.  Denetimler sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapmak ve başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanmak suçlarından (2) aranan şahıs, Basit yaralama suçundan aranan (1) şahıs, Dolandırıcılık suçundan aranan (1) şahıs, Hırsızlık suçundan aranan (1) şahıs ve Kasten yaralama suçundan aranan (1) şahıs olmak üzere toplam (6) şahıs yakalandı. 2 şahıs işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. 1 şahsın sorgulamasının devam ettiği 3 şahsın ise serbest bırakıldığı belirtildi.

Ekiplerin araç ve şahısların üzerlerinde yaptığı aramalarda;

(1) adet ruhsatsız tabanca, (1) adet belgesiz kurusıkı tabanca, (3) adet kesici alet, (5) gr esrar, (91) gr metanfetamin, (0,9) gr bonzai ve (2) adet ekstazi hap ele geçirildi.

Ayrıca ekiplerin üzerlerini aramalarını istemeyen ve mukavemet gösteren 4 şahıs üzerlerinde uyuşturucu madde çıkması ile gözaltına alındı

Yapılan trafik kontrollerinde; (141) araç sürücüsüne çeşitli trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı toplam 173.127 ₺ trafik idari para cezası uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Ayrıca çevreye rahatsızlık vermek, izinsiz havai fişek atmak, ruhsata aykırı faaliyet göstermek ve sigortasız işçi çalıştırmaktan dolayı (5) şahıs hakkında idari yaptırım cezası uygulandı.