Kömürspor'un sesini meclisten duyurdu! Kömürspor'un sesini meclisten duyurdu!
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Osman Bozkan, deprem güçlendirmesi tamamlanarak 2023-2024 yılının 2.Döneminde yeniden Eğitim-Öğretime başlayan Kilimli Işıkveren Ortaokulunu ziyaret etti.
7.200.000 TL maliyetle deprem güçlendirmesi tamamlanan Işıkveren Ortaokulununun İnşaat süreci ve güçlendirme kapsamında okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı; Devletimizin yaptığı yatırımlarla bölgemizin geleceğin cazibe merkezi haline geleceğini belirterek eğitim yatırımlarının devam edeceğini, bölgeye yapılan yatırımları geleceğe yapılan yatırım olarak değerlendirdiklerini belirtti. Filyos bölgesine yapılan yatırımlarla birlikte Kilimli-Filyos bölgesini birbirine bağlayan demiryolu ve karayolu alanlarında da çalışmaların devam ettiğini, tamamlandığında imkanlara erişimin daha kolay olacağını ve yatırımlardan daha fazla yararlanacaklarını belirtti.
İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, bölgeye yapılan eğitim yatırımlarının sonuçlandırılmasında süreci sahiplenmeleri ve  verdiklerini destekten dolayı Muammer Avcı’ya teşekkür etti.
Editör: Şeyma Kaya