Zonguldak Belediyesi’ne ait bir iş makinesi, Kırat merkezinde yaklaşık 4 aydır arızalı şekilde bekliyor. Vatandaşların defalarca yaptığı başvurulara ve Beyaz Masa’ya iletilen şikâyetlere rağmen herhangi bir adım atılmadığı belirtiliyor.

Arızanın giderilmemesi nedeniyle milyonluk değerindeki iş makinesinin korunmasız şekilde beklediği, ilgilenilmediği takdirde kaçak kömürcüler tarafından parçalanabileceği endişesi dile getiriliyor.

Vatandaşlar, makinenin ilk olarak kar küreme çalışmaları için bölgeye getirildiğini, ancak arızalandıktan sonra kaderine terk edildiğini ifade ediyor.

Zonguldak'ta oğluyla göçük altında kaldı. Erol Türksever’in ölümünde yeni detaylar...
Zonguldak'ta oğluyla göçük altında kaldı. Erol Türksever’in ölümünde yeni detaylar...
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 05 06 At 12.55.32Whatsapp Image 2026 05 06 At 12.55.32 (1)Whatsapp Image 2026 05 06 At 12.55.32 (2)