Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen  U11 ve U12 futbol şenliği Zonguldak Merkez ve Ereğli'de bugün oynanan maçlarla son buldu.

Müsabakalar sonunda futbol şenliğine katılan tüm takımlara madalya verilirken, meyve suyu ve kek ikramlarında bulunuldu.

Törene Zonguldak Belediye Başkanı Vekili Yusuf Deniz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, İl Hakem Kurulu üyeleri Erol Demir ve Mustafa Dalman, antrenörler ve sporcular katıldı.

U11 ve U12 Zonguldak futbol şenliğine sponsor olan İş insanları Alaaddin Kurnaz ve İş insanı Resul Cesur’a ASKF Başkanı Kemal Demir tarafından teşekkür edildi. 

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel karşılaşmaların oynanmasında emeği olan ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç başta olmak üzere müsabakalara sponsor olan iş insanları Alaaddin Kurnaz ve Resul Cesur’a teşekkür etti. 

ASKF Başkanı Kemel Demir ise futbol şenliğinin yapılmasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve tüm personeline, sponsorlar Alaaddin Kurnaz ve Resul Cesur'a, İl Hakem Kurulu yönetim kuruluna, kulüplere, Spor Saha Komiserlerine, sağlıkçılara, tüm kulüp antrenör, sporcular ve ailelerine ASKF ve Futbol İl Temsilciliği olarak teşekkür etti. 

Yapılan konuşmaların ardından ise takımlara ve hakemlere madalya takıldı, meyve suyu ve kek ikramlarında bulunuldu.

Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı! Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı!

Daha sonra ise çekilen hatıra fotoğrafı ile U11 ve U12 Zonguldak futbol şenliği son buldu.