Kamuran Aşkar'dan Yakup Keleş ve Hamza Eryiğit’in görevden alınmasına tepki! Kamuran Aşkar'dan Yakup Keleş ve Hamza Eryiğit’in görevden alınmasına tepki!
Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın MHP İl başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından her iki parti tabanı da; “İlçelerde ve beldelerde ittifak çalışması nasıl olacak? “ sorusuna yanıt arıyor. Zonguldak Merkez ilçe için alınan ittifak kararının ardından MHP’nin MHP adaylarının desteklenmesini istediği yerlerin başında gelen Alaplı geliyor.
Alaplı ile birlikte  başta Çatalağzı ve Muslu olmak üzere beş beldenin de MHP’li adaylara bırakılmasını isteyen MHP ile Ak Parti henüz bir karara varamadı.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Ankara dönüşü Belediye önünde yapılan karşılamaya katılan MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, ittifak konusunda nifak sokmaya çalışanlara müsaade edilmemesini istemişti.
Ülkü Ocakları’nın da hazır bulunduğu karşılamanın ardından Ak Parti kurmayları MHP’yi ziyaret ederek merkezdeki iş birliğini pekiştiren fotoğraflar verdi.
Bu fotoğrafların ve buluşmanın ardından diğer ilçe ve beldelerde adayların ve ittifak çalışmalarının nasıl planlanacağı merak ediliyor. En çok merak edilen yerlerin başında ise Alaplı geliyor.
Alan’ı karşılayanlar arasında yer alan MHP adayı İsmail Öztürk’ün saha çalışmalarına başlaması da dikkat çekiyor.

Editör: Şeyma Kaya