Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi
Zonguldakspor’un efsane futbolcusu olan Yusuf Kerpeten hayatını kaybetti. 1972-1977 sezonun Türkiye 1.Ligi’nde kırmızı-lacivertli takımın formasını giyen efsane futbolcu Yusuf Kerpeten 'in vefatı ailesi başta olmak üzere Zonguldak Kömürspor camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Merhum efsane futbolcu Kerpeten, İstanbul'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Ayrıca efsane futbolcu Yusuf Kerpeten'in vefatı nedeniyle Zonguldak Kömürspor Kulübü'nden başsağlığı mesajı yayımladı. Yapılan başsağlığı mesajı şu şekilde: “Zonguldakspor'umuzun efsane isimlerinden Yusuf Kerpeten hakkın rahmetine kavuşmuş olup cenazesi İstanbul'da defnedilecektir. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Aslen Erzincanlı olan efsanemiz Yusuf Kerpeten çevresinde Zonguldaklı Yusuf olarak tanınırdı. 1972 senesinde Sarıyer'den Zonguldakspor'a transfer olan efsanemiz 5 sezon kırmızı lacivertli formayı başarılı bir şekilde giymiştir" denildi.
Z HABER olarak Zonguldakspor'un efsane futbolcusu merhum Yusuf Kerpeten’e Allah'tan rahmet ailesi ve yakınları başta olmak üzere Zonguldak Kömürspor camiası, dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Editör: Şeyma Kaya