Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hürfikir'den şaibeli maçla ilgili suç duyurusu! Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hürfikir'den şaibeli maçla ilgili suç duyurusu!

Takımın yıldız isimlerinden tecrübeli basketbolcu Buğdaycı’nın hayatını kaybetmesi, basketbol camiasını ve Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü'nü derinden üzdü.
Mihrace Yasemin Buğdaycı’nın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Çok üzgünüz. Memleketi Diyarbakır ‘da bisikleti ile seyir halinde iken araç çarpması sonucu trafik kazasında sporcumuz Mihrace Buğdaycı ‘yı kaybettik. Geçen sezon şampiyon kadromuzda büyük emeği olan sporcumuz için çok üzgünüz.  
Sezon başında kırık parmağı ile oynayan , şampiyonlukta emeği olan , başarılı ve düzgün kardeşimiz.  Zonguldak'ı çok seven, devamlı kandil , bayram arayan soran güzel insan.  
Fenerde, liman arkasında yürümeyi çok seven , ileride hocalık için planlar yaptığımız kardeşimiz.  Çok üzüldük. Zonguldakspor taraftarları seni asla unutmayacak.  Oğlum Aras ile özel bağınız , paylaşımlar hep bizle yaşayacak.  Önce ailece sonra tüm Zonguldak basketbol camiası seni unutmayacağız. Mekanın cennet olsun 7 numaralı forman bizimle yaşayacak. "

Editör: U. G.