Kömürspor’dan Kartal’a tarihi fark! Kömürspor’dan Kartal’a tarihi fark!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü, teknik ekip ve 14 oyuncu için toplu imza töreni gerçekleştirdi.  Site Kaplı Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Kanat Tan, Genel Menajer  Ümit Türkoğlu, Baş Antrenör Barış Güney, yardımcıları ve oyuncular yer aldı. 

BAŞKAN TAN: ZONGULDAKSPOR’U EN İYİ YER OLAN SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ
İmza töreni öncesinde konuşan Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat  Tan: “ Öncelikle Emeğin Başkent’ine hoş geldiniz. Zonguldaspor’un ismini tekrar yaşatmak için geçen sezon yola çıkmıştık. Kurulduğumuz ilk yıl Bölgesel Basketbol Ligi’nde şampiyon olarak 1. Lige yükseldik. 1. Ligdeki hedefimiz de aynı şekilde şampiyonluk olacak. Baş antrenörümüz Barış Güney gibi bu ligin deneyimli ismiyle çalışacağız. Zonguldak için kendisini ikna ettik. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu söyledik. O da güzel bir oluşumla şampiyonluğa oynayacak kadro kurdu. Zonguldak Cumhuriyetin ilk vilayeti. Emeğin Başkent’i. İlklerin yaşandığı bir şehir. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Karadeniz bölgesinde 1. Ligde tek takım Zonguldakspor. Bunun onuru ve gururu içindeyiz. Bu güzel kadromuzla birlikte buna layık olup hedefimiz olan şampiyonluk yolunda bu memleketi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Zonguldakspor’u en iyi yer olan Süper Lige çıkaracağız. Yönetim kurulu olarak güçlü bir yönetim kurulumuz çok. Çok emek veriyoruz, çok çalışıyoruz. Özellikle Amarikalı Sasha ve tüm ekip olarak çok çalışıyoruz. Tüm isteğimiz Zonguldak halkının ve taraftarının tribünleri doldurması. ”dedi


 

BAŞ ANTRENÖR GÜNEY: ZONGULDAK’IN DESTEĞİNE İHTİYAÇIMIZ VAR
Baş antrenör Barış Güney: “ Yeni sezon tüm Zonguldak’a ve Zonguldakspor camiasına hayırlı olsun. Hepimiz için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Kanat ve Kartal başkana teşekkür ediyorum. Bu yapı içerisinde benim yaptığım tüm transferleri sonuna kadar desteklediler. Zonguldakspor’un Süper Lige çıkması için tüm altyapıyı oluşturmuş durumdalar. Bu Türkiye’de mevcut şartlarda çok kolay bir durum değil.  Basketbola ve kadına sosyal sorumluluk adı altında yatırım yaptıkları için teşekkür ediyorum. Oyuncuların, ekibin ve başkanın yanı sıra tüm Zonguldak halkının, taraftarın ve özellikle de basının çok önemli sorumluluğu var. Hep beraber, birlikte bir takım halinde hareket etmeli, bu takımı yukarıya taşımak için hep beraber elimizden geleni yapmalıyız. Bu yolda ilerlerken hem basından, hem de taraftarımızdan maçlara gelip takımı desteklemelerini bekliyoruz.”dedi Yapılan konuşmaların ardından teknik heyet ve 14  oyuncu törenle imzalarını attılar.

Editör: Melisa Sapaz