14-16 Nisan tarihleri arasında Çorum'da  gerçekleştirilen U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldaklı sporcular önemli bir başarı elde etti. 76 kg'da mücadele eden Hazal Tabak Türkiye ikincisi olurken, yine aynı kg'da Şeyma Çaçar'da Türkiye üçüncüsü oldu. İki önemli sporcu aldıkları bu başarı ile Milli Takım kampına gitmeye hak kazandı.

Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü başarı göstererek Milli Takım kampına katılan iki sporcuyu kutlayarak resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadelere verdi: "Sporcularımız Hazal Tabak 76 kg'da Türkiye ikincisi ve Şeyma Çacar ise Türkiye üçüncüsü olarak elde ettikleri bu başarıları sayesinde milli takım kampına gitmeye hak kazanmışlardır.Sporcu ve antrenörümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.

Zonguldaklı gurbetteki madencilerin çocukları Manisa’da kürsüde! Zonguldaklı gurbetteki madencilerin çocukları Manisa’da kürsüde!

Editör: Şeyma Kaya