İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu
İstanbul Maltepe, D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, Devrekli genç Hakan Yağcı hayatını kaybetmişti.
Kazanın detayları ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre Hakan Yağcı (20) ile kuzeni Haluk Şengül (22) uzun süredir görüşmüyordu. İki kuzen, yanlarına arkadaşları Samet Çağıl'ı da (32) alarak akşam yemeği yedi. Tuzla Tersanesi'nde tornacılık yapan 3 genci taşıyan otomobil dönüş yolunda arıza yapınca emniyet şeridine çekildi. O sırada arkadan gelen lüks cip, park halindeki otomobile son sürat çarptı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Hakan Yağcı ile Samet Çağıl hayatını kaybetti, Haluk Şengül ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Alkollü sürücü Engin E. (36), yanında bulunan arkadaşı Ümit Y.'yi ve aracını olay yerinde bırakıp yaya olarak kaçtı. Soruşturma başlatan polis, kimliğini tespit ettiği Engin E.'ye ulaştı ve teslim olmasını istedi. Polis ekipleri, uzun süre geçmesine rağmen teslim olmaması üzerine dün akşam saatlerinde Üsküdar'daki lüks bir rezidansa giderek burada yaşayan Engin E.'yi yakaladı. Engin E.'nin adresinde 1 adet tabanca, 9 parça halinde uyuşturucu ele geçirildi. 6 suçtan kaydı olduğu tespit edilen Engin E.'nin bir süre önce de ehliyetine de el konulduğu olduğu ortaya çıktı.
Hakan Yağcı, Pendik Esenyalı Camii'nde, Samet Çağıl ise Kocaeli'ne bağlı Çayırova'da kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.
Editör: Şeyma Kaya