İş Kur İl Müdürü Okan Şentürk, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’ye iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler hazır bulundu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Derneğimize ziyaretler oluyor. Zor bir dönemde göreve atandı müdürümüz. Hayırlı olsun diliyorum. SSK ile İş Kur Müdürü arasında ki farkı alalım”dedi.

İş Kur İl Müdürü Okan Şentürk ise, “Bizde göreve yeni başladık. Karaelmas Gazeteci Derneği bizi ziyarete geldiler. Bizde iadeye ziyarete gelelim dedik. Kamu Kuruluşlarının , STK’ların yanımızda olmalarını rica ediyoruz. Daha önceden uygulanan toplum yararına projeler,deprem, afed ve sel sebeplerin altına alındı. Onla ilgili genelgeyi bekliyoruz. Şuanda onla ilgili uygulama bekliyoruz. 2022 yılı hedefleri kapsamında Zonguldak Merkez ve İlçeleri dahil 7121 kişi işe yerleştirmeyi hedefliyoruz. İlk altı ayda yüzde 50 hedefi tutturduk. ikinci altı ayda da kalan yüzde 50 tutturmayı hedefliyoruz”dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim