Daha önce, üyelerine piyasa fiyatından yüzde 40 daha aşağı bir fiyattan iki tır dolusu un, iki tır dolusu şeker dağıtımı yapan Tarım Hayvancılık ve arıcılık Federasyonu (TAHAP) Zonguldak İl Başkanlığı bu sefer de hem üyelerine hem de Muhtarları da organize ederek köylü vatandaşlara yine yüzde 40 aşağı fiyattan un dağıtımı yaptı.

Dağıtımın ardından açıklama yapan TAHAP Zonguldak İl Başkanı ve Genel Merkez Genel Saymanı Sinan Gürbüz şu ifadeleri kullandı.

“Biz Türkiye'nin en aktif ve en etkili STK’sıyız, sanmayın ki bu hizmetler sadece Zonguldak'ta veriliyor, vatanın her köşesinde 81 il teşkilatımız ve 1056 derneğimiz ile birlikte bu hizmetleri yerine getiriyoruz.

Genel başkanımız Mustafa Sarıoğlu 7/24 sahada üreticilerle her bölgeyi karış karış geziyoruz, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Genel başkanımızın talimatlarını eksiksiz yerine getiriyoruz.

TAHAP hiç bir başkanının maaş almadığı gönül davası gönül hareketidir.

Buradan stokçulara ve rantçılara sesleniyorum, onlar hainliklerine devam ederse bedelini ağır ödeyecekler. Gerekirse her köye her mahalleye tır indiririz! Yine de bu milleti onlara yem etmeyiz. Tarım ve gıda üzerinden devletimize operasyon çekmeyi düşünenler bilsin ki TAHAP Federasyonu var dedi.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk şeker tarım heyetine ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıoğlu'na milletimize ve Zonguldak’a hizmetlerinden ötürü minnettarız.”

Editör: TE Bilişim