Zonguldak Belediyesi ile özel halk otobüslerini çalıştıran Atıl İnsan kaynakları arasındaki anlaşmazlık çözüm beklerken Belediye Başkanı Selim Alan’ın açıklamasındaki;
“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözleri sosyal medyada Alan’a yakın isimler tarafından kampanyaya dönüştürüldü.
Belediye başkan adayının belirlendiği süreçte; “Zonguldak’ı Zonguldak’ın çocukları yönetecek” kampanyası yapan isimlerin bu sefer benzer kampanya başlatmaları; “Başkan Selim Alan ne demek istiyor?” sorularını akla getirdi. Bu sözü destekleyenlerin yanında tehdit olarak algılayıp tepki gösterenler de var. Ersen Çakır isimli vatandaşın ise Alan için;” Ömer Selim Alan Zonguldak’ımızın Recep Tayyip Erdoğan’ıdır” paylaşımı dikkat çekti.

BAŞKAN ÖMER SELİM ALAN NE DEMİŞTİ?
Belediye Başkanı Ömer Selim alan yaşanan kriz ve tepkilerle ilgili olarak yaptığı açıklamanın son bölümünde verdiği mesajla dikkat çekmişti. Alan’ın bu açıklamasıyla sadece Atıl İnsan Kaynakları’na ve sahibi Akın Kavi’ye değil şehirdeki pek çok kesime mesaj verdiği ileri sürüldü.

İŞTE O SÖZLER
 Kişilerin, firmaların değil; halkımızın menfaati bizim için olmazsa olmazdır.

*Yeni yapılacak ihale ile beraber Zonguldak’ımız yıllardır hasretini çektiği en kaliteli ve en sağlıklı şekilde toplu taşıma hizmetine kavuşacaktır. Bu süre zarfında, bu hizmet dolmuşçu esnafımız eliyle yürütülecektir. Bu anlamda, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Sayın Osman Köksal Bahar ve tüm dolmuşçu esnafımıza yeri geldiğinde taşın altına ellerini koydukları ve her zaman olduğu gibi Zonguldak sevdalarını yüreklerinde hissettikleri halkımızın ve belediyemizin yanında oldukları için teşekkür ediyoruz.

*Bu durumda ihale süreci tamamlanıp yeni yüklenici hizmete başlayasıya kadar vatandaşlarımızın sağduyulu davranmaları ve bizlere destek olmalarını istirham ediyor, bizlere her daim güvenmeleri dedikodu ve iftiradan ibaret asılsız haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.

En derin saygılarımla.”

Editör: TE Bilişim