21 Kasım günü Çaycuma Dursunlar Köyü’nde ormanlık alanda Mustafa Keleş’in başsız cesedi bulunmasıyla olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Mustafa Keleş’in baltayla gövdesinden ayrılan başını ise komando timleri cesedin bulunduğu yerden 3 kilometre uzakta gömülü olarak buldu. Cinayetin üstünden neredeyse 1 ay geçmesine rağmen Jandarma hala katil veya katilleri bulamadı.
İfadeler alındı, baltalar toplandı!
Kesik baş cinayetinde Mustafa Keleş’in akrabalarının ve köylülerin ifadesine başvuran jandarma ekipleri henüz katil zanlısı olarak kimseyi gözaltına almadı. 
71 yaşındaki Mustafa Keleş’in başının gövdesinden baltayla kesilerek ayrılmasının ardından köydeki baltaların toplanarak adli tıpta incelemesine başlandı. 
Öte yandan cinayet silahı ne kadar temizlenmiş olsa da kan izlerinin ve kan parçacıklarının cinayet silahında kalmış olduğu ve balta kullanıldığı için de baltanın sapındaki kan parçacıklarının bulunabileceği ifade ediliyor. Baltaların kriminal incelemesinin ardından 1 aydır bulunamayan katil veya katillerin yakalanması planlanıyor.

Editör: TE Bilişim