Zonguldak’ta 27 Ağustos’ta meydana gelen olayda Türkali’de yük treninin altında kalarak feci şekilde can veren sevilen ve başarılı futbolcu Aytunç Topaloğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Makinistlerin ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda tren gelirken tüm uyarılara rağmen hareketsiz şekilde oturduğu belirtilen Topaloğlu’nun önceden öldürülüp tren yoluna bırakılmış olma ihtimali de ayrıca değerlendiriliyor.

OTOPSİ SONUÇLARI ÖNEMLİ

Aytunç Topaloğlu’nun bir grup arkadaşı sahilde alkol aldığı belirtilmişti.

Topaloğlu’nun sonrasında arkadaşlarından ayrıldıktan sonra Kilimli'ye gelip geri gittiği,  makinistlerin tüm uyarılarına rağmen kıpırdamadan durduğu farklı şüpheleri de beraberinde getirmişti.

Alkol aldığı için sızmış olabileceği ihtimalinin ötesinde intihar etmiş olabileceği de soruşturmada yanıt aranan konular arasında.

Yapılan soruşturmada dikkat çeken bir başka detay ise cinayet şüphesi oldu.

Geçmişte yaşanmış bazı olaylardan yola çıkarak derinleştirilen soruşturmada cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor.

Aytunç Topaloğlu’nun öldürüldükten sonra tren yoluna bırakılma ihtimali her ne kadar korkunç gelse de alınan ifadeler, telefon kayıtları ve Adli Tıp raporu sonucunun gerçeği ortaya çıkartacağı belirtiliyor.

BAŞARI VE HÜZÜN

Futbol camiasında sevilen bir isim olan Aytunç Topaloğlu Kilimlispor’un takım kaptanlığını da yapmış bir isimdi. Çevresindeki insanların anlatımına göre aslen Artvinli olan Topaloğlu sosyal ilişkileri güçlü, sevgi ve saygısını her zaman gösteren ancak yaşadığı ayrılık nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan bir isimdi.

Ölümü Zonguldak ve spor camiasında büyük üzüntüye neden olan Aytunç Topaloğlu’nun ardından yaşanan şok devam ediyor.

Editör: TE Bilişim